Yandex Metrica

Memur maaşları ne zaman yatacak? Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Nisan ayı memur maaşı ayın kaçında yatacak?

Memur maaşları ne zaman yatacak? Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Nisan ayı memur maaşı ayın kaçında yatacak?

Milyonlarca emeklinin merak ettiği sorulardan birisi olan "Ramazan bayramında memurlar maaşlarını erken mi alacak?" memurlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki Nisan ayı memur maaşları ne zaman yatacak? Normalde 15'inden 15'ine yatan memur maaşları bu ay erken mi yatacak?

Gündem

08.04.2024, 11:07

Yerel seçimler kapsamında mitinglerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Ramazan bayramının 9 gün olacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından memur ve emeklilerde maaşlarında erken yatırılmsaı beklentisi oluştu. Peki memur maaşları erken yatacak mı? Memur maaşları ne zaman yatacak? 

Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek! Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş... Haberi Görüntüle

NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Normal şartlarda 15'inden 15'ine yatan memur maaşları Ramazan bayramında ne zaman yatacak merak konusu oldu. Peki memurların nisan maaşı ne zaman yacak? Ramazan Bayramı 10-12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak. Memurlar her ay aylıklarını ayın 15’inde, emekliler ise 17 ile 26’sı arasında alıyor. 9 günlük tatil önesi memurlarda maaşalar erken yatar mı? beklentisi oluştu.

Saat verildi! MGM'den ve İstanbul Valiliğinden peş peşe sıcaklık uyarısı: Yanacağız! Saat verildi! MGM'den ve İstanbul Valiliğinden peş peşe sıcaklık uyarısı:... Haberi Görüntüle

MEMUR MAAŞLARI ERKEN Mİ YATACAK, MEMUR MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ YATAR MI?

10-12 tarihleri arası olan Ramazan Bayramı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 9 güne çıkarıldı. Bu karar sonrası emekli ve memurlar maaşların erken yatıp yatmayacağını merak ediyor. Önceki yıllarda erken yatan maaşların bu yılda erken yatmasına kesin gözüyle bakılınıyor. Ayrıca mekliye bayram ikramiyeleri ise bayramdan önceki hafta hesaplara geçiyor. 2-5 Nisan tarihlerinde SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emeklilere ikramiyeler yatırılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading