Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabında dikkat çeken değişiklik: O yazıyı kaldırdı!

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabında dikkat çeken değişiklik: O yazıyı kaldırdı!

Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı ağır bir yenilgi alan Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değişiklik yaptı. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında yazan "13. cumhurbaşkanı adayı" ibaresini 28 Mayıs'tan sonra apar topar kaldırdı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleri için 28 Mayıs'ta vatandaşlar yenşden sandık başına giderek seçimini cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaptı.  Seçşmlerden sonra  Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir değişikliğe gitti. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında yazan "13. cumhurbaşkanı adayı" ibaresini hemen kaldırdı. 

Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk açıklama! Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk... Haberi Görüntüle

13. CUMHURBAŞKANI ADAYI YAZISINI KALDIRDI

Seçimlerde Erdoğan'a karşı bir kez daha yenilgi alan Kılıçdaroğlu ise ilk açıklamasında "Mücadeleye devam edeceğim" diyerek istifa söylentilerine son noktayı koydu. CHP'de yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken Kılıçdaroğlu, Twitter profilinde yer alan "13. cumhurbaşkanı adayı" yazısını seçimden 3 gün sonra kaldırdı. Kılıçdaroğlu'nun hesabında "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı | Gençlerin Demokrat Amcası | Bay Kemal" yazısı yer alıyor.

İşte Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabında yazan bio:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading