Yandex Metrica

Kendi partisine 'faşist' dedi! CHP'de çatlak derinleşmeye başladı

Kendi partisine 'faşist' dedi! CHP'de çatlak derinleşmeye başladı

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, resmi Twitter hesabından partisine yönelik bomba bir yorumda bulundu. Bekaroğlu'nun paylaşımı CHP'lilerin tepkisine yol açarken Memleket Partisi lideri ve eski CHP'li Muharrem İnce adeta ateş püskürdü.

Gündem

05.02.2024, 08:29

2023 seçimleri yaklaşırken CHP ve 6'lı masada çatlak derinleşiyor. Muhalefet partilerinde milletvekilleri, adeta bağımsız milletvekili gibi davranırken açıklamalar oldukça dikkat çekici. 

Dün, resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP'ye 'faşist' dedi. Bekaroğlu'na başta kendi partilileri olmak üzere, eski CHP'li Memleket Partisi kurucusu Muharrem İnce de sert tepki gösterdi.

AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Kabinede değişiklik olacak mı? Haberi Görüntüle

TEK PARTİ FAŞİZMİ

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, söz konusu tweetinde şunları yazdı:

"73 yıl önce rahmetli Menderes tek parti faşizmine karşı Yeter söz milletindir demişti. Tarih tekerrürdür. Biz de 73 yıl sonra iki partinin kurmakta olduğu faşizme karşı "Yeter söz milletindir" diyoruz.  AKP-MHP faşizmi bu sloganı kime karşı kullanacak, birbirlerine mi?"

Bekaroğlu, tepkiler üzerine tweetini sildi.

Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye gidenler kaç para ceza ödeyecek? Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE'DEN SERT TEPKİ!

Eski CHP'li Muharrem İnce, CHP'li vekile tepki göstererek, "CHP'de kadın kotasından PM üyesi, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili olacaksın, Atatürk ve İsmet Paşa dönemine "tek parti faşizmi" diyeceksin! CHP'de buna ses çıkaracak kimse kalmadı mı? Ben Atatürk'e, İsmet Paşa'ya faşist dedirtmem. Haddini bil Mehmet Bekaroğlu!" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading