Yandex Metrica

Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu?

Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu?

Katy Perry, canlı yayın sırasında Roman Collins'in performansını izlerken, elbisesi yırtıldı. O anlar ise sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Peki, Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu?

Gündem

30.04.2024, 08:45

Katy Perry'nin 'American Idol' canlı yayını sırasında yaşadığı olay, gerçekten dikkat çekiciydi. Roman Collins'in performansı sırasında, Perry'nin elbisesi beklenmedik bir şekilde sorun çıkardı ve Perry bu durumu oldukça ustaca idare etti. Peki, Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu?

12 yıl sonra Irak'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: Irak terörden arındırılmalı 12 yıl sonra Irak'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: Irak... Haberi Görüntüle

KATY PERRY'E CANLI YAYINDA NE OLDU, ELBİSESİ Mİ KOPTU?

James Brown'ın efsanevi şarkısı "It's a Man's Man's Man's World"u seslendiren Roman'ın performansı, beklenmedik bir şekilde olaylı bir hal aldı. Perry'nin elbisesi, mücadele etmekten vazgeçmeyen bir rakip gibi davranarak yırtıldı. Sunucu Ryan Seacrest, durumu fark edince hızla devreye girdi ve "Katy, kendine zarar verme!" diye uyarıda bulundu. Perry'nin espri dolu cevabı ise olayın şaşkınlığını artırdı: "Bu şarkı, elbisemi patlattı... sanırım bu bir kadının dünyası!" Jüri üyeleri Luke Bryan ve Lionel Richie bu ani duruma şaşkınlıkla tanıklık ederken, Luke, esprili bir şekilde "Reyting, reyting, reyting!" diye ekledi.

Olayların biraz sakinleşmesinin ardından, Luke Bryan, Roman'a dönerek "Gerçekten tavanı uçuracak bir yeteneğin var..." dedi. Perry ise hızlıca araya girerek, "Veya bir üst!" şeklinde espri yaparak atmosferi yumuşattı.

Ankara'da trafik kazası geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Ankara'da trafik kazası geçirmişti: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

KATY PERRY AMERİCAN IDOL PROGRAMINA VEDA EDECEK

Uzun bir süredir programda yer alan şarkıcı, bu sezonun kendi için son olacağını açıkladı. Katy, "Idol'u gerçekten seviyorum. Amerika'nın kalbiyle bağlantı kurmamı sağladı ama şimdi kendi ritmimi bulma zamanı geldi" diyerek dünyayı gezip yeni müzikler getirme arzusunu dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading