Yandex Metrica

Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı

Sosyal medyada paylaşılan bir video kısa sürede viral oldu. Bir markanın yere düşen bayraklarını yerden kaldıran küçük kıza marka yetkilileri tarafından hediye verileceği açıklandı. Ancak küçük kızın kim olduğu bilinmiyor. İzmir Ankara Yolu'nda İstikbal bayrağını düzelten çocuk kim, bulundu mu, ne ödülü verildi?

Gündem

02.05.2024, 08:59

İzmir Ankara Yolu'nda yanında bir kadınla yürüyen küçük kız çocuğunun kameralara yansıyan görüntüsü kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Küçük kız yere devrilmiş bir markanın bayraklarını tek tek kaldırması firma yetkililerinin dikkatini çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde o kız çocuğuna hediye verilceği açıklandı. 

Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak, bilet alınacak mı? Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık... Haberi Görüntüle

İZMİR ANKARA YOLU'NDA İSTİKBAL BAYRAĞINI DÜZELTEN KIZ ÇOCUĞU KİM, BULUNDU MU?

Sosyal medya payşaşımında kız çocuğuna firma yetkililerinin hediye vermek istediği belirtiliyor. Ancak kız çocuğunun kim olduğu ise henüz bilinmiyor. 

istikbal_kız_çocuk.JPG

ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh açıkladı: Türkiye F-16 savaş uçaklarını ne zaman teslim alacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh açıkladı: Türkiye F-16 savaş uçaklarını ne... Haberi Görüntüle

İŞTE O VİDEO

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading