Yandex Metrica

İmamoğlu'ndan Saraçhane buluşması itirafı: Kılıçdaroğlu'na haber vermedik

İmamoğlu'ndan Saraçhane buluşması itirafı: Kılıçdaroğlu'na haber vermedik

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mahkeme kararının siyasi şova dönüştürüldüğü Saraçhane buluşmasına ilişkin konuştu. İmamoğlu, buluşmanın CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na bildirilmediğini itiraf etti.

Gündem

23.01.2024, 20:12

6'lı masadaki adaylık savaşında Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in Saraçhane şovunun ardından tansiyon yükseldi. Mahkeme kararının ardından halkı Saraçhaneye davet eden İmamoğlu'na en büyük destek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den gelmişti. Bu buluşmadan o sırada Almanya'da olan Kemal Kılıçdaroğlu'na haber verilmemiş, Kılıçdaroğlu Saraçhane çağrısını sosyal medyadan öğrenmişti.

AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme' çağrısı! AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme'... Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU'NU BİLGİLENDİRMEDİK"

Tartışmalar devam ederken Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı'ya konuştu. Altaylı'nın Habertürk'teki köşe yazısında paylaştığı açıklamalarında İmamoğlu, Saraçhane'deki organizasyonun aylar öncesinden planladığını söyledi.

İmamoğlu "Doğru, Sayın Genel Başkanı arayıp yeniden bilgilendirmedik. Mahkeme kararının açıklanacağı gün Saraçhane'de toplanacağımız çok önceden belliydi. Çünkü bir mahkumiyet kararı çıkması halinde burada toplanma kararı çok önceden zaten alınmıştı." ifadelerini kullandı.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

ADAYLIK YARIŞINDAN VAZGEÇMEDİ

Adaylıktan çekildiği iddia edilen İmamoğlu açıklamasının devamında "Kendimi aday görmek gibi bir hadsizlik içinde değilim. Ama takımın sahaya çıkarabileceği bir oyuncusuyum. Bu net." diyerek adaylık yarışından vazgeçmediğini de belli etmiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading