Yandex Metrica

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan uyuşturucu ile mücadele konusunda kritik açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan uyuşturucu ile mücadele konusunda kritik açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Uyuşturucu operasyonlarını artık gece yapmayalım. Gündüz yapalım, gündüz basalım alalım. Aleni şekilde yapıp gerçekleştirelim. Bunu tüm ülkeye yayalım' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:44

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen "Narkotik Suçlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı"na katıldı. Bakan Soylu, toplantıda konuşma yaptı.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDİLDİKÇE TERÖR ÖRGÜTÜ ZAYIFLIYOR

Dünyada uyuşturucu kullanımı ve üretiminde çok ciddi bir yükseliş olduğunu ifade eden Soylu, uyuşturucu ile mücadelede başarı kazandıkça terör örgütünün zayıfladığını ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,
"2021 yılında Cumhuriyet tarihi rekorlarını kırarak 22 ton 234 kilogram eroin, 2 ton 841 kilogram kokain ele geçirdik." ifadelerini kullandı.

Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü! Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

'OPERASYONLARI ARTIK GECE YAPMAYALIM'

Soylu açıklamasında, "Uyuşturucu operasyonlarını artık gece yapmayalım. Gündüz yapalım, gündüz basalım alalım. Aleni şekilde yapıp gerçekleştirelim. Bunu tüm ülkeye yayalım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading