Yandex Metrica

Hükümetten doğalgaz faturası yüksek gelenlere dev destek! Tam 1500 TL ek ödeme yapılacak! Hemen başvurun

Hükümetten doğalgaz faturası yüksek gelenlere dev destek! Tam 1500 TL ek ödeme yapılacak! Hemen başvurun

İhtiyaç sahibi vatandaşlara 1500 TL destek ödemesi yapılıyor. Kış destek parasının ödenmesi ile ilgili detaylar paylaşıldı. Isınma ya da yakacak yardımı adı altında verilen bu yardımların nasıl alındığı araştırılıyor. ısınma yardımı için hangi belgeler gerekli, nereye başvuru yapılması gerekir? merak edilen detaylar..

Gündem

23.01.2024, 20:21

Soğuk havalar kendisini hissettirmeye başladı ve doğalgaz tüketimi de arttı. ihtiyaç sahiplerine ısınma ve yakacak yardımı sağlanıyor.Faturaların ödenmesi ile iligili merak edilen bilgiler açıklandı. bu açıklamalar ile kime nasıl hangi şartlarda yardım yapılacağı netleşmeye başladı.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

DESTEK ÖDEMESİ HESAPLARA YATIRALACAK

Devlet tarafından yapaılan yardımların 500 TL'si ihtiyaç sahiplerinin hesabına yatırıldı.Sivas Belediyesi tarafından yapılaj açıklamada ihtayaç sahiplerine yakacak yardımı yapıldığı belirtildi.Yapılan ödemeler ikametgah adresinize göre yapılmaktadır. ve Sivas'ta yaşayanlar için geçerlidir. Belediye ödemelerin üçte biri hesaplara aktırdığını belirtti.Geri kalan ödemenin en kıssa sürede yatıralacığını bildirdi.

Sivas Büyükşehir Belediyesi yapılan açıklamada şu sözlere yer verdi: “1.500 TL'lik nakdi yardımın ilk ödemesi olan 500 TL'lik kısım, vatandaşların soğuk kış aylarındaki yakıt giderlerini karşılamak için banka hesaplarına havale edildi."

Isınma ve yakacak yardımından yararlanabilmek için belediyeye başvuruda bulunmalı ve gerekirse başvuru için resmi web sitesini kullanabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading