Yandex Metrica

Çöp evde bir yıl hücre hayatı yaşamıştı! Küçük Muhammet'ten sevindiren haber

Çöp evde bir yıl hücre hayatı yaşamıştı! Küçük Muhammet'ten sevindiren haber

Bursa'da çöp evden kurtarıldıktan sonra tedavi görmeye Cem Muhammet A.'nın son durumu ile ilgili bilgi veren AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Kilo alımı gayet iyi durumda. Travmayı atlatabilmesi için psikolojik destek devam ediyor. Yakın zamanda taburcu edilecek duruma geldi" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:39

Geçtiğimiz aylarda Bursa'daki çöp evde bir yıl boyunca hücre hayatı yaşayan Cem Muhammet A.'dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor.

Cem Muhammet A.'yı ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, çocuğun son durumunu paylaştı. Prof. Dr. Özkan, "Sağlık durumu günden güne iyiye gidiyor. Her şey beklediğimiz şekilde seyrediyor. Kilo alımı gayet iyi durumda. Travmayı atlatabilmesi için psikolojik destek devam ediyor. Yakın zamanda taburcu edilecek duruma geldi" dedi.

Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa saldırdılar! Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa... Haberi Görüntüle

'ARTIK YÜRÜMESİNDE DE BİR SORUN YOK'

Anne Yasemin A.'nın da istediği zaman oğlu Cem Muhammet A.'yı görebildiğini kaydeden Prof. Dr. Özkan, aile desteğinin de tedavide önemli olduğunu ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara ilişkin açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara... Haberi Görüntüle

'KİLO ALIMI GAYET İYİ'

AÜ Hastanesi Başhekimi Yıldıray Çete de Cem Muhammet A.'nın her yemekten sonra bir sonraki menüyü merakla beklediğini belirterek, "Artık yürümesinde de bir sorun yok. Kilo alımı gayet iyi. Akşama kadar puzzle (birbirine uyumlu parçaların birleştirilmesine dayanan oyun) oynuyor. Keyfi gayet iyi" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading