Yandex Metrica

CHP'liler artık fetva vermeye de başladı! 'Atatürk'ün heykellerine saygı göstermek farz-ı kifayedir'

CHP'liler artık fetva vermeye de başladı! 'Atatürk'ün heykellerine saygı göstermek farz-ı kifayedir'

CHP'ye yakınlığı ile tanınan ilahiyatçı Nazif Ay, TELE1'de katıldığı bir programda skandal bir açıklamada bulundu. Daha önce 'Noel'i kutlamak farzdır' ve 'Allah laik bir varlıktır' gibi saçma açıklamalarda bulunan Ay, şimdi de 'Atatürk'ün heykellerine saygı göstermek farz-ı kifayedir' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

CHP'nin medya organlarında verilen absürt fetvalara bir yenisi daha eklendi. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Nazif Ay yine temelsiz saçma bir açıklamada bulundu. 

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE NOEL'İ KUTLAMAK FARZDIR DEMİŞTİ 

Daha önce 'Noel'i kutlamak farzdır' ve 'Allah laik bir varlıktır' gibi saçma açıklamalarda bulunan Ay'dan saçma bir fetva daha geldi. 

Nazif Ay TELE1'de Namık Koçak'ın sunduğu Forum Hafta Sonu Programına katıldı. Burada soruları yanıtlayan Ay, Atatürk heykellerine saygı konusunda tepki çeken bir çıkışa imza attı.

Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125. bölüm bugün mü? Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125.... Haberi Görüntüle

'ATATÜRK'ÜN HEYKELLERİNE SAYGI GÖSTERMEK FARZ-I KİFAYEDİR'

Ay, "Atatürk'e saygı göstermek,  saygı duruşu sadece kalbi olarak değil. Onun mozalesinin yanında, heykelleri ve büstlerinin karşısında saygı göstermek farz-ı kifayedir." dedi. Bu çıkışa karşılık olarak Nazif Ay'ı destekleyen sunucu Namık Koçak ise, "Yanlış ifade ediyorlar. Tapınmak... Ben tapınmıyorum. Saygı başka bir şey tapınmak başka bir şey." dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading