Yandex Metrica

CHP'li isim yönetim zihniyetlerini itiraf etti: Hiçbir şey yapmıyoruz ama halk memnun!

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, katıldığı bir televizyon programında partisinin yönetim zihniyeti ve halka bakış açısına ilişkin kendi ağzıyla itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Nezih Anıl, 35 yıldır aynı şeyleri vizyon olarak açıkladıklarını ancak hiçbirini yapmadıklarını ve seçmenlerinin bundan memnun olduğunu söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi partiler vizyon projelerini tek tek açıklarken CHP'li il başkan yardımcısından partisinin vatandaşa yaklaşımını ve projelere ilişkin itiraf niteliğinde bir açıklama geldi. 

Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Haberi Görüntüle

"HALK BUNDAN MEMNUN"

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, yerel bir televizyonda partisinin vizyon projelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sunucunun neden 35 yıldır aynı vizyonu projelerine eklediklerini sorması üzerine Nezih Anıl, halkın bundan memnun olduğunu ifade etti. 

23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan salı günü kargolar açık mı? MNG, Yurtiçi, Surat, Aras, PTT! 23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan... Haberi Görüntüle

"HİÇBİRİNİ YAPMIYORUZ"

Partisinin yönetim zihniyetini açık eden Anıl, "35 yıldır aynı şeyleri vizyon olarak kataloğa koyuyoruz. Ama hiçbirini yapmıyoruz. Halk memnun." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading