Yandex Metrica

Bu dava seni özledi

Bu dava seni özledi

15 Temmuz darbe girişimi esnasında FETÖ’cü hainlerin kurşunuyla şehit olanlar arasındaydı. Erol Olçok ve 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip. Bu ülke ikisine de minnettar.

Gündem

19.02.2024, 20:31

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı o da sokaktaydı. Reklam dünyasının duayen ismi Erol Olçok.

5 Mart 1962 tarihinde Çorum’da dünyaya gelen Erol Olçok, her zaman dava insanı kimliğiyle tanındı. Türkiye'de en önemli siyasi iletişim kampanyalarının duayeniydi. AK Parti’nin unutulmaz seçim kampanyalarının altında hep onun imzası vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilişkisini her zaman dava, yol ve kader arkadaşlığı olarak tanımladı. O karanlık gecede de davasının peşinden gitti. Darbecilere karşı direnmek için Boğaziçi Köprüsü’ndeydi.

Abdullah Tayyip adını verdiği ilk oğluyla birlikte. 16 yaşındaki Abdullah Tayyip Olçok, lise öğrencisiydi. Mezun olup hukuk fakültesine girecekti. 15 Temmuz gecesi hain darbecilere karşı bir an bile tereddüt etmedi. Babasıyla birlikte omuz omuza direndi.

Baba ve oğul o gece şehadet makamına erişti. Hain FETÖ’cü darbeciler tarafından şehit edildi.

Şehit Erol Olçok ve Şehit Abdullah Tayyip yan yana defnedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde, ‘’Erol benim bir yol arkadaşımdı Abdullah pırlanta bir yavrumuzdu. Mekanı cennet olsun inşallah.’’ diyerek gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading