Yandex Metrica

Bolu Belediye Başkanı Özcan hakkında soruşturma başlatıldı

Bolu Belediye Başkanı Özcan hakkında soruşturma başlatıldı

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından belediye başkanı Tanju Özcan hakkında soruşturma başlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 17:43

Bolu'da yabancı uyruklu kişilerden su faturası ve katı atık vergisini 10 kat fazla alacaklarını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözlerinin arkasında olduğunu ifade etmişti. CHP'li Seyit Torun da Tanju Özcan'a tepki göstermişti. Son dakika gelişmesi olarak Tanju Özcan'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıkladı! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak... Haberi Görüntüle

NEDENİ YABANCI UYRUKLULAR İÇİN KULLANDIĞI İFADELER

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında, yabancı uyrukluların faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağına yönelik açıklamaları sırasındaki ifadeleri nedeniyle soruşturma başlattı.

AA'nın Başsavcılık kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Özcan'ın ifadelerine yönelik yapılan suç duyurularına ilişkin dilekçeler işleme konuldu. Başsavcılığık tarafından Özcan hakkında, "görevi kötüye kullanma" ile "nefret ve ayrımcılık" suçlarından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading