Yandex Metrica

Bakan Çavuşoğlu'ndan son dakika İsveç açıklaması: Bu eylemin sorumluluğundan kaçamaz

Bakan Çavuşoğlu'ndan son dakika İsveç açıklaması: Bu eylemin sorumluluğundan kaçamaz

Son dakika haberleri.... Bakan Çavuşoğlu İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani düzenlediği ortak basın toplantısında Stokholm'de gerçekleştirilen terör propagandası hakkında konuştu. Bakan Çavuşoğlu, "İsveç bu eylemin sorumluluğundan kaçamaz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:18

Son dakika haberleri.... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile ortak basın toplantısı düzenledi. Terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin başkent Stockholm'de belediye binası önündeki provokasyon hakkında konuşan Bakan Çavuşoğlu,  "Bu hem ırkçı hem de nefret suçu içeren bir eylem" dedi.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

'İSVEÇ'İN SORUMLULUĞU VAR'

Bakan Çavuşoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde: 

PKK/YPG destekçilerinin İsveç'teki provokasyonları hem ırkçı hem de nefret suçu içeren bir eylemdir. İsveç'in de mücadele etmesi gereken bir eylemdir. İsveç'in sorumluluğu var, kınayarak kaçamazlar.

Terörle mücadele konusunda anayasasını İsveç değiştirdi. O kanunlara bile gerek yok. Bu eylem şehrin merkezinde belediyenin hemen önünde herkesin gözü önünde gerçekleşti.

Üçlü muhtıra son derece açık. Biz ne fazlasını istiyoruz ne eksiğini istiyoruz. Hangi konuda mutabık kaldıysak onun gereğinin yerine getirilmesini istiyoruz.

İsmail Ağa'nın başına kim geçecek? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti ne? İsmail Ağa'nın başına kim geçecek? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti ne? Haberi Görüntüle

'ABD'NİN TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEĞİ SÜRÜYOR'

ABD ziyaretinde sadece F-16 ve yaptırımlar konuşulmayacak, ilişkimizi ilgilendiren tüm konuları ele alacağız. Elbette Suriye'yi de ele alacağız. Çünkü ABD'nin Suriye'de terör örgütlerine desteğini sürdürüyor. Bu bizim için bir tehdittir. Rusya da aynı şekilde bu konuda verdiği sözü tutmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading