Yandex Metrica

Alman devi Deutsche Bank'a kara para aklama soruşturması! İBB yönetimi 110 milyon euro kredi almıştı

Alman devi Deutsche Bank'a kara para aklama soruşturması! İBB yönetimi 110 milyon euro kredi almıştı

Almanya'nın en büyük bankalarından biri olan Deutsche Bank'ın Frankfurt'ta bulunan merkezine polis tarafından baskın yapıldı. Söz konusu baskının Frankfurt Savcılığı tarafından kara para aklama soruşturması kapsamında yapıldığı bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 19:12

Almanya'da faaliyet gösteren en köklü bankalardan olan Deutsche Bank'ın Frankfurt'ta bulunan merkezine federal polis tarafından baskın yapıldığı bildirildi.

Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325 euro ne kadar, kaç TL? Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325... Haberi Görüntüle

KARA PARA AKLAMA SORUŞTURMASI 

Bankanın Frankfurt merkezinde, Almanya Federal Kriminal Dairesi (BKA) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BaFin) yetkililerinin arama yaptığı belirtildi. 

Yapılan açıklamada soruşturmaya ilişkin tedbirler sebebiyle daha fazla ayrıntı verilmedi. 

Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Haberi Görüntüle

'YETKİLİLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIYORUZ'

Deutsche Bank ise söz konusu aramanın kara para aklama ile ilgili olarak bankanın yetkililere bildirdiği şüpheli işlemler sebebiyle yapıldığını ve yetkililerle işbirliği içinde olunduğunu belirtti. 

Diğer yandan uzun yıllar zarar bildiren Deutsche Bank, Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaşının 'görünümünü' gölgelemesine rağmen yatırınm bankacılığı birimindeki kazancın etkisi ile ilk çeyrekte net karını yüzde 17 artırmıştı. 

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

İBB YÖNETİMİ KREDİ ALMIŞTI

Diğer yandan İBB yönetimi Deutsche Bank'tan 110 milyon euro kredi almıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading