Yandex Metrica

Ali Babacan'ın Togg hazımsızlığı: Yerli otomobil denmesine taraftar değilim!

Ali Babacan'ın Togg hazımsızlığı: Yerli otomobil denmesine taraftar değilim!

Son dönemlerde yerli ve milli her şeye karşı çıkan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bu kez de Türkiye'nin gurur projesi yerli otomobil Togg'dan duyduğu rahatsızlığını dile getirdi. Togg'a yerli denmesine taraftar olmadığı belirten Babacan, "Yerli markaya yerli otomobil denmesine ben taraftar değilim. Çünkü doğruyu ifade etmiyor." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Geçtiğimiz günlerde ön sipariş sürecini başlatan ve ilk 24 saatte 22 bin 150 adet sipariş alan Türkiye'nin yerlive milli otomobili Togg, vatandaşları heyecanlandırırken 6'lı koalisyonun küçük ortağı pozisyonunda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan pek heyecanlanmışa benzemiyor. 

Yerli otomobil rahatsızlığını açık açık dile getiren Babacan, Togg için, "Yerli otomobil dememek lazım" sözlerini kullanarak "Yerli markaya yerli otomobil denmesine ben taraftar değilim.

Çünkü doğruyu ifade etmiyor." dedi. Babacan, "Bu marka özel sektörün el ele vermesiyle gerçekleşmiş olan bir proje, yoksa devletin kolları sıvayarak hayata geçirdiği bir proje değil." diyerek yerli ptpmobilden duyduğu rahatsızlığı belli etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading