Yandex Metrica

Acı tabloyu Bakan Yerlikaya duyurdu: 618 kaza, 38 ölü, 5 bini aşkın yaralı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin 5. gününde 618 trafik kazasının meydana geldiğin 38 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini duyurdu. 5 bini aşkın vatandaşımız ise yaralandı.

Gündem

13.04.2024, 07:44

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde trafik kazalarında 38 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 bin 26 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Trendyol Olimpiyat reklamında kim oynuyor? Trendyol Milla reklamda oynayan sporcular kimler? Trendyol Olimpiyat reklamında kim oynuyor? Trendyol Milla reklamda oynayan sporcular... Haberi Görüntüle

618 TRAFİK KAZASI

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bayram tatilinin 3'üncü günü olan dün 618 trafik kazasının meydana geldiğini, 339 bin 285 aracın denetlendiğini, 21 bin 807 araca hız ve radar, 16 bin 650 araca ise diğer işlemlerin yapıldığını aktardı.

4 Mayıs bugün hangi maçlar var? Süper Lig'de 4 Mayıs'ta Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin maçı var mı? 4 Mayıs bugün hangi maçlar var? Süper Lig'de 4 Mayıs'ta... Haberi Görüntüle

38 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba) 3 bin 71 trafik kazası meydana geldiğini, 38 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 bin 26 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan mahkum etti' Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan... Haberi Görüntüle

"AŞIRI HIZ YAPMAYALIM"

Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading