Yandex Metrica

Abdülhamit Gül'den Sedef Kabaş'ın çirkin sözlerine tepki: Adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır

Abdülhamit Gül'den Sedef Kabaş'ın çirkin sözlerine tepki: Adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sedef Kabaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Kabaş'ın skandal ifadeler ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almasını lanetlediğini ifade eden Gül, adalet önünde hak ettiği karşılığı alacağını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 18:41

Gazeteci Sedef Kabaş, CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu ile katıldığı Tele-1'deki bir canlı yayında Cumhurbaşkanlığı makamına yönelik küstah sözler sarfetmişti. Sedef Kabaş, "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" gibi çirkin  ifadeler kullanmıştı. Sedef Kabaş'ın sözlerine AK Parti'den ve sosyal medyadan çok sert tepki geldi.

Son dakika... Türk Hava Yolları İstanbul-Tahran ve İstanbul-İsfahan uçaklarını Türk hava sahasından çıkmadan geri çağırdı Son dakika... Türk Hava Yolları İstanbul-Tahran ve İstanbul-İsfahan uçaklarını Türk... Haberi Görüntüle

SEDEF KABAŞ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının, bir televizyon programında yaptığı konuşmasıyla ilgili "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlattığı Kabaş'ın Sarıyer'deki evine gitti. Burada gözaltı işlemi uygulayan ekipler, savcılığın ifadesinin alınması yönünde verdiği talimat üzerine Kabaş'ı emniyete götürdü.

BAKAN GÜL'DEN SEDEF KABAŞ AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sedef Kabaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Gül'ün Sedef Kabaş'ın skandal sözlerine ilişkin Twitter'dan şu açıklamayı yaptı; ''Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading