Yandex Metrica

ABB Başkan adayı Altınok'tan taksicilere müjde: Togg detayı dikkat çekti

ABB Başkan adayı Altınok'tan taksicilere müjde: Togg detayı dikkat çekti

Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok, taksici esnafına müjdeyi verdi. Taksici esnafını destekleyeceklerini belirten Altınok, "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak arabayı alacağız, sizlere vereceğiz. Gaz ve yedek parça gideri kadar aylık 45-50 bin lira para ödeyeceksiniz, 2,5-3 yıl içinde araba sahibi olacaksınız. Yerli ve milli arabamız Togg ile konuşacağız." dedi.

Gündem

26.03.2024, 16:00

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek taksici esnafıyla bir araya geldi. Burada taksici esnafının sorunlarını dinleyen Altınok, ulaşıma ilişkin projelerini anlattı. Altınok, taksicilerin tatil yapmadan bir kamu hizmeti yaptığını ifade etti. 

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TALİMATI

Kentle ilgili projelerini sıralayan Altınok, taksicilere araçlarını yenileme sözü verdi. Altınok, "Ayrıca araçlarınızı yenileyeceğim. Ankara'da trafik maalesef çile haline geldi. Sayın Cumhurbaşkanı'na 'Efendim esnafın böyle bir beklentisi var' diye ilettim. Her sene araç girişi var. Bu trafiği yol yaparak çözeceksin." ifadesini kullandı.

Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç? Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı... Haberi Görüntüle

TOGG'LU ÇÖZÜM

Ankara trafiğinin her geçen gün İstanbul'a benzediğini ifade eden Turgut Altınok, eğer tedbir alınmazsa başkent trafiğinin İstanbul'dan da kmtü olacağını söyledi. Aştınok, Ankara'da 8 bin civarında taksi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak arabayı alacağız, sizlere vereceğiz. Gaz ve yedek parça gideri kadar aylık 45-50 bin lira para ödeyeceksiniz, 2,5-3 yıl içinde araba sahibi olacaksınız. Yerli ve milli arabamız Togg ile konuşacağız. Taksicilerimize, bunu yapacağız. Hiçbir yerde de söylemedim. Hem yeşil bir çevre hem daha temiz bir Ankara hem havası daha temiz bir şehir. Bir taraftan gaz ve yedek parça giderinden kurtuluyorsunuz, 600-650 kilometrede menzilleri var. Şarj istasyonlarını yapacağız. Dolayısıyla böyle kökten meselenizi çözeceğiz. Bunun maliyeti 8 milyar 800 milyon lira yapar. Efendim koruma kalkanı istiyorsanız kurşun geçirmez onu da yapacağız. UKOME ile ilgili olan işleriniz bizimle olacak.

Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Haberi Görüntüle

"SIFIR ARABANIZI ALACAĞIZ"

Duraklarınızı yapacağız ve büyükşehirde kira almayacağız. İlçelere (kira ücreti) bir şey diyemiyorum. Taksici esnafımıza bunu dünyada yapıyorlar. Avrupa'da belediye, taksici esnafının tek tip aracını alıp veriyor. Türkiye'ye biz ilk defa yeni bir şey getireceğiz. Dolayısıyla bütün hesapları yaptım, inşallah araçları biz alacağız. Faiz yok, onu da söyleyeyim. Ayda 40 bin gideriniz var. Dolayısıyla sıfır arabanızı alacağız ve gazdan kurtuluyorsunuz. Bir bataryası var, 10 yıl sürüyor. Böylece bütün taksilerimizi yenileyeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading