Yandex Metrica

9 Nisan bugün sağlık ocakları açık mı, kapalı mı? Arefe günü Aile hekimleri çalışıyor mu?

9 Nisan bugün sağlık ocakları açık mı, kapalı mı? Arefe günü Aile hekimleri çalışıyor mu?

2024 Ramazan bayramı tatili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı doğrultusunda 9 güne çıktı. Kamu çalışanları 8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan salı günü idari izinli sayılacak. Tatilin 9 gün olması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Sağlık ocağına gitmek isteyen vatandaşlar 9 Nisan bugün sağlık ocakları açık mı, kapalı mı? Arefe günü Aile hekimleri çalışıyor mu? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

11.04.2024, 11:37

Ramazan bayramı tatilinin 9 güne çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar havaların da güzel olmasını fırsat bilerek memleketlerine gitti. Ramazan bayramında kamu kurum ve kuruluşları kapalı olacak. 9 Nisan arefe günü sağlık caoklarının açık mı yoksa kapalı mı olduğu ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  NOT: Herhangi bir sağlık sorununda acil servislere gidilmelidir. Acil servisler hizmet vermeye devam ediyor. 

Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç... Haberi Görüntüle

9 NİSAN BUGÜN SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Sağlık ocaklarında çalışan aile hekimleri ve hemşireler kamu personeli olduğundan tatilleri 9 gündür. Bazı internet sitelerinde 9 Nisan'da sağlık ocaklarının kapalı olduğu bilgisi yer alırken bazılarında ise açık olduğu bilgisi yer alıyor. Sağlık ocaklarının 9 Nisan'da açık mı yoksa kapalı mı olduğuna dair net bir yanıt vermek mümkün değil. Sağlık ocağınız ile irtibata geçerek son durum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz  Sağlık sorunu yaşayanlar acil servislere müracat etmesi öneriliyor.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Muhalefet ve bazı marjinal gruplar 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Muhalefet ve bazı marjinal gruplar 1... Haberi Görüntüle

AREFE GÜNÜ AİLE HEKİMLERİ ÇALIŞIYOR MU?

Arefe günü sağlık ocaklarının açık mı yoksa kapalı mı olduğuna dair internette çelişkili bilgiler yer alıyor. Dolayısıyla bu sorunun yanıtı henüz net değil. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading