Yandex Metrica

77 ilde MERCEK-19 operasyonları: Binlerce silah ele geçirildi çok sayıda kişi yakalandı

77 ilde son 5 günde Silah Kaçakçılarına ve Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara  yönelik “MERCEK-19” operasyonları düzenlendi. Operasyonların sonucunda, bin 315 ruhsatsız tabanca, 154 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 53 uzun namlulu tüfek, 355 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam bin 877 silah ele geçirildi. 2 bin 89 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Gündem

20.05.2024, 15:56

Emniyetin silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

77 ilde son 5 günde Silah Kaçakçılarına ve Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara  yönelik “MERCEK-19” operasyonları düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonları detaylarını paylaşırken emniyet güçlerine teşekkür etti.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, il jandarma komutanlıkları ve il emniyet müdürlükleri tarafından İstanbul, Adana, İzmir, Konya, Diyarbakır, Ankara, Trabzon, Sakarya, Kocaeli ve Muğla'nın da arasında bulunduğu 77 ilde "Mercek-19" operasyonları düzenlendiğini bildirdi.

30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi 30 yaşında öğrenciler için bitti mi? 30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi... Haberi Görüntüle

2 BİN 89 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Operasyonlar kapsamında evlerde, iş yerlerinde, halka açık alanlarda ve yol aramalarında ruhsatsız 1315 ruhsatsız tabanca, 154 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 53 uzun namlulu tüfek, 355 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam 1877 silah ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, 2 bin 89 şüpheli hakkında işlem yapıldığı bilgisini verdi.

Darbenin yıldönümünde FETÖ'ya darbe! MİT 8 örgüt üyesini kaçmadan yakaladı Darbenin yıldönümünde FETÖ'ya darbe! MİT 8 örgüt üyesini kaçmadan yakaladı Haberi Görüntüle

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Operasyonlar sonucu:

1.315 Ruhsatsız Tabanca,

154 Kurusıkıdan Çevrilmiş Tabanca,

53 Uzun Namlulu Tüfek,

355 Ruhsatsız Av Tüfeği olmak üzere toplam:

1.877 Silah ele geçirildi.

2 bin 89 Şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

''ADALETE TESLİM EDECEĞİZ''

Bakan Yerlikaya, şunları kaydetti;

''Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Terör örgütlerine, organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına ruhsatsız silah temin edenleri bir bir yakalayıp adalete teslim etmeye devam edeceğiz. Sizlerin dua ve desteğiyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını isteyen suç odaklarıyla mücadelemiz aralıksız sürecek.''

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading