Yandex Metrica

6'lı masa mı? Altın günü mü? Muharrem İnce'den Millet İttifakı'na sert sözler

6'lı masa mı? Altın günü mü? Muharrem İnce'den Millet İttifakı'na sert sözler

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6 muhalefet partisi liderinin yuvarlak masa etrafında toplanmasını altın gününe benzetti. "Kimin evinde toplanıyorlarsa birer çeyrek altın versinler" diyen İnce, Millet İttifakı'na sert sözlerle yüklendi.

Gündem

23.01.2024, 19:08

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, tarımsal sulamaya dikkat çekmek için Ankara'daki Çubuk Barajı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Burada 6 muhalefet partisi liderinin yuvarlak masa etrafında buluşmalarına ilişkin görüşlerini de aktaran İnce, bu buluşmayı altın gününe benzetti. Millet İttifakı liderlerine "Ortada üzerinde uzlaştıkları metin yok. Gerisi Altın gününe döner. Kimin evinde toplanıyorlarsa birer çeyrek altın versinler" sözleriyle yüklenen İnce, şu ifadeleri kullandı:

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te mi olacak? Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 Netflix'te... Haberi Görüntüle

'ORTADA ADAY YOK'

"Anlaştığınız konuları alt alta yazarsınız, ittifak ortaklarıyla imzalarsınız. Ortaya bir de lider çıkarırsınız. 'Adayımız da bu' dersiniz. O ittifak başarılı olur ama ortada aday yok. Benim dediğim gibi olursa olur. Henüz onu göremedik. Şu anda altın günü olarak devam ediyor"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading