Yandex Metrica

2024 Temmuz Polis-Hemşire-Öğretmen zamlı maaş | Memurlara Temmuz'da ne kadar zam yapılır?

2024 Temmuz Polis-Hemşire-Öğretmen zamlı maaş | Memurlara Temmuz'da ne kadar zam yapılır?

2024 yılı Ocak ayında tüm memurlar ve emeklilerin maaşlarına zam yapıldı. 2024'ün ilk çeyreği geride kalırken memurlar maaşlarına Temmuz ayında ne kadar zam yapılacağını şimdiden araştırmaya başladı. Mart ayı enflasyon rakamı geldi. Mart ayı itibarıyla memur ve emeklilerin alacağı zam 3 aylık yüzde 15 olarak belirlendi. Peki toplu sözleşme zammı ve 6 aylık enflasyonla birlikte 2024 Temmuz Polis-Hemşire-Öğretmen zamlı maaş ne kadar olur? Memurlara Temmuz'da ne kadar zam yapılır?

Genel

24.04.2024, 07:53

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakımı açıkladı. Buna göre mart ayında enflasyon aylık bazda yüzde 3,16 olarak gerçekleşti. Yıllık bazda ise enflasyon 68,50 odu. Bilindiği üzere memur maaşları enflasyon oranına göre belirleniyor. Peki 2024 Temmuz ayında Polis-Hemşire-Öğretmen maaşı ne kadar olur. Memurlara Temmuz'da yüzde kaç zam yapılır. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

2024 TEMMUZ ÖĞRETMEN-POLİS-HEMŞİRE ZAMLI MAAŞ

Mart enflasyon rakamları ile memur ve emeklilerin alacağı zam şimdiden (3 aylık) yüzde 15,05 olarak belirlendi. Memur maaşlarının netleşmesi için Nisan, Mayıs ve Haziran enflasyon oranlarının da gelmesi beklenecek. Memurlar bilindiği üzere yılda iki kere maaşlarına zam alıyor. Memur Temmuz zammında  yüzde 15 de toplu sözleşme zammı alacak. 2024 Temmuz Öğretmen, hemşire, polis zamlı maaşları henüz netleşmedi. 

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

2024 TEMMUZ'DA MEMURLARA YÜZDE KAÇ ZAM YAPILIR?

Memurlara yapılacak zam oranı henüz netlik kazanmadı. Haziran ayı enflasyonu gelince memurlara yapılacak zammın büyük oranda şekillenmesi bekleniyor. Memurlar ayrıca toplu sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı da alıyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Loading