Yandex Metrica

Üstüne ait doğalgaz faturası olanlar dikkat: Bu ay faturanızda değişiklik olacak! Gözden kaçırmayın

Üstüne ait doğalgaz faturası olanlar dikkat: Bu ay faturanızda değişiklik olacak! Gözden kaçırmayın

Doğalgaz abonelerini ilgilendiren gelişmeler devam ediyor. Bedava doğalgazın gündeme gelmesinin ardından detaylar merak ediliyor. Bu ay doğalgaz faturası ödenmeyecek. Doğalgaz, 24 Nisan’dan 31 Mayıs tarihine kadar olan sürede ücretsiz olacak. Vatandaş bu ay doğalgazı bedava kullanmış olacak. Gelecek olan faturanın üzerinde ödenecek tutar kısmında ‘0’ yazacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Doğalgaz 1 ay boyunca ücretsiz olacak. 31 Mayıs’a kadar olan kullanımlarda fatura bedeli ödenmeyecek. Faturalarda “Devlet tarafından karşılanmıştır” ibaresi yer alacak.

Halkbank'tan 'Canım Evim Konut Kredisi' müjdesi! Ev almak isteyenler 4.415 TL taksitle ev sahibi olacak! İşte başvuru şartları... Halkbank'tan 'Canım Evim Konut Kredisi' müjdesi! Ev almak isteyenler 4.415... Haberi Görüntüle

25 METREKÜP 1 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 1 Mayıs’ta yayımlanan kararname ile dağıtım şirketlerinden doğalgaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmayacak. Ayrıca 25 metreküpe denk gelen bedel 1 yıl boyunca ücretsiz olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading