Yandex Metrica

Tarkan ne kadar bağış yaptı? Tarkan deprem bağışı toplam ne kadar, kaç TL? Tarkan'ın serveti ne kadar

Tarkan ne kadar bağış yaptı? Tarkan deprem bağışı toplam ne kadar, kaç TL? Tarkan'ın serveti ne kadar

Megastar Tarkan'ın topram serveti, Ahbap'a yaptığı bağışın ardından gündem konusu oldu. Peki, Tarkan ne kadar bağış yaptı? Tarkan toplam deprem bağışı ne kadar? Tarkan'ın serveti ne kadar? Sorularının yanıtı haberimiz içerisinde olacak.

Ekonomi

25.04.2024, 14:14

Megastar Tarkan, Twitter'da yaptığı paylaşım ve Ahbap'a yaptığı paylaşımla günün en çok merak edilen isimleri arasına girdi. Vatandaşlar arama motorları vasıtasıyla Tarkan'ın toplam serveti ne kadar? Tarkan depreme ne kadar bağış yapı? Sorularını araştırıyor.

Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Haberi Görüntüle

TARKAN'IN TOPLAM SERVETİ NE KADAR?

Megastar Tarkan, gelirinin çoğunu albüm satışlarından ve reklamlardan kazanıyor. Geçtiğimiz yıl albüm satışı 20 milyon TL ulaşan Tarkan, Avrupa ve Türkiye'deki konserleriyle de gelir kazanıyor. Tarkan'ın reklam gelirleriyle birlikte toplamda 60 milyon dolar servete sahip olduğu düşünülüyor.

Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi! İşte 17 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi!... Haberi Görüntüle

TARKAN NE KADAR BAĞIŞ YAPTI?

Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent dün Twitter'dan yaptığı paylaşımda Tarkan'ın Ahbap'a 1 milyon TL bağış yaptığını duyurdu. Öte yandan Tarkan'ın çeşitli yardım kuruluşları vasıtasıyla bölgeye bireysel yardımlar gönderdiği de biliniyor. 

Tarkan'ın son Ahbap bağışıyla birlikte deprem bölgesine toplamda 1 milyon 500 bin TL civarında bağış yaptığı düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading