Yandex Metrica

PTT'den gençlere dev destek! TC Kimlik numarasıyla başvurana 2215 TL yardım yapılıyor

PTT'den gençlere dev destek! TC Kimlik numarasıyla başvurana 2215 TL yardım yapılıyor

PTT'den gelen haber gençleri harekete geçirdi.Gençlik ve Spor Bakanlığı kapsamında ihtiyaç sahipşere gençlere 2215 TL yardım yapılacak.Yardımla ile ilgili detaylar haberimizde.

Ekonomi

20.03.2024, 17:26

Gençlik ve Spor Bakanlığı kapsamında ihtiyaç ssahibi gençler için yardım başlatıldı.Bu kapsamda 18-26 yaş aralığındaki gençler TC kimlik numaraları ile PTT şubelerine giderek yardım ödemelerini alabilirler işte başvuru şartları..

Üzerine ev tapusu olanlar belediyeye koştu! Bir evi olanlara belediye 1.536 TL para iadesi yapacak! Üzerine ev tapusu olanlar belediyeye koştu! Bir evi olanlara belediye... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI

Öncelikle yardım alacak kişi Türk vatandaşı olmalıdır. Aksi takdirde Türk vatandaşı olmayanlar, ya da ikinci bir devlet uyruğu olan gençler bu yardımdan faydalanamazlar.

İkamet adresleri Türkiye sınırları içinde olmalıdırlar.

Yardım alacak olan gencin 18 ve 26 yaş aralığında olmalı.

Aynı zamanda aynı evde yaşayan kamu çalışanı veya özel sandıklara mensup çalışan olursa bu kişi yardım parasından faydalanamamaktadır.

Aynı zamanda devlet yurtlarında yaşayanlar, çocuk bakımevlerinde yaşayanlar askerler bu yardım parasından faydalanamazlar.

Hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading