Yandex Metrica

Promosyon yarışı kızıştı: O banka en düşük emekli maaşına 23 bin TL promosyon veriyor!

Promosyon yarışı kızıştı: O banka en düşük emekli maaşına 23 bin TL promosyon veriyor!

Bankalar 16 milyon emekliyi kendi bünyesine katabilmek adına emekli promosyon ödemelerinde ciddi bir rekabet sergilemeye devam ediyor. Emekliler en fazla emekli promosyonu veren bankanın hangisinin olduğunu araştırırken, o bankadan en düşük emekli maaşına 23000 TL promosyon verileceği açıklandı. İşte detaylar...  

Ekonomi

23.04.2024, 23:53

Bankalar 16 milyon emekliyi kendi bankasına müşteri yapabilmek adına birbirleri ile adeta yarış içerisine girdiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankaları emekli promosyon ödemelerini açıklamasının ardından bankalardan arka arkaya kampanyalar gelmeye başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise kamu bankalarının promosyon ödemelerinin 28 Mart tarihinden itibaren yürürlüğe girdiğini duyurmuştu. Kamu bankalarının emeklilere yönelik 12 bin TL promosyon ödemesi verileceğini açıklamasının ardından özel bankaların hepsi harekete geçti. Vatandaşlar en yüksek emekli promosyonu veren bankayı merak ediyor. Peki en yüksek emekli promosyon ödemesi veren banka hangisi?

Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu dolar beklentisi ne? Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu... Haberi Görüntüle

EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKA HANGİSİ?

16 milyon emekli, en yüksek emekli promosyonu veren bankanın hangisi olduğunu araştırmaya devam ediyor. Promosyon ödemesi veren bankalar arasında Yapı Kredi göz önüne çıkıyor. Ek 3 bin TL ödül veren Yapı Kredi, en düşük emekli aylığı alan emekliye 23 bin TL promosyon veriyor.

Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Haberi Görüntüle

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASINDA NELER VAR?

Yapı Kredi Bankası emekli promosyonunda 10 bin TL'ye kadar maaş alanlar 6 bin 250 TL, en düşük emekli maaşı olan vatandaşlar ve 15 bin TL'ye kadar maaş alan emeklilere 10 bin TL promosyon veriyor. 3 bin TL ek promosyon eklendiğinde ise 13 bin TL promosyon verilmiş oluyor.

15 bin TL ile 20 bin TL arasında maaşı olan emekliler de 12 bin 500 TL’ye ek 3 bin TL’yle beraber toplamda 15 bin 500 TL promosyon hakkı elde ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading