Yandex Metrica

Piyango bu ilçede yaşayanlara vurdu: Burda ikamet edenlere geri ödemesiz 180.000 TL hibe verilecek!

Piyango bu ilçede yaşayanlara vurdu: Burda ikamet edenlere geri ödemesiz 180.000 TL hibe verilecek!

Arka arkaya gelen zamlar, vatandaşların ek bir kapı aramasına neden oldu. Ek gelir elde etmek isteyen vatandaşlar, nereden ve nasıl gelir elde edeceğini araştırırken operatör şirketleri sevindiren haberi açıkladı.  

Ekonomi

11.06.2024, 16:39

2024 yılında başlayan zam furyası, her geçen güt katlanarak devam ediyor. Hem enflasyonun yükselmesi hem de maliyet artışları nedeniyle zamlar birbirini kovalar halde. Elindeki imkan ile geçinmeye çalışan, tasarruf kapısı arayan vatandaşlar aylık bütçelerini kontrol etmekte zorlanır hale geldi ve ek gelir arayışına başladı.

Evinde telefonu ya da interneti çekmeyen vatandaşlar için operatör şirketlerinden açıklama geldi. Problem yaşayan, sorunları giderilemeyen vatandaşlar için operatör şirketleri harekete geçti. Hem sorunu kaynağından çözecek hem de ev sahibine ek gelir elde ettirecek uygulama açıklanırken baz istasyonu başvuru detayları açıklandı.

Üzerinde tapulu evi olan vatandaşlar, operatör firmalarına baz istasyonu başvurusunda yapabileceği ve bundan ek gelir elde edebileceği duyuruldu.

Kredi çekmek istemeyenlere müjde! O bankadan 12 ay ertelemeli 84 ay vadeli 400 bin TL kredi: İşte başvuru şartları... Kredi çekmek istemeyenlere müjde! O bankadan 12 ay ertelemeli 84... Haberi Görüntüle

TAPU SAHİPLERİNE BAZ İSTASYONU ÖDEMESİ YAPILACAK

Bazı bölgelerde telefon ve internetin çekmeme problemine çözüm olarak operatörler, baz istasyonlarını evleri çatısına koymak için harekete geçti. Bulundukları bölge, bina ya da müstakil evlerine verici adıyla da bilinen baz istasyonu kurulmasını talep eden vatandaşlar bunun karşılığında para alabiliyor. 

Operatör şirketleri baz istasyonu kurulumu için talebi onaylanan vatandaşlara 180 bin liraya kadar nakit destek ödemesi sağlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading