Yandex Metrica

MEB Bakanı Mahmut Özer'den personel alımı açıklaması: 81 ilde işe alım yapılacak: İşte başvuru şartları

MEB Bakanı Mahmut Özer'den personel alımı açıklaması: 81 ilde işe alım yapılacak: İşte başvuru şartları

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Ekonomi

29.03.2024, 07:20

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda temizlik ve güvenlik görevlisi alımıyla ilgili açıklama yaptı. İşte söz konusu alımla ilgili detaylar...

Okulların 12 Eylül'de açılacağını belirten Mahmut Özer, öğretmenlerin 1 Eylül'de okulda olması gerektiğine dikkat çekti.Özer, 1 Eylül tarihinin perşembeye gelmesi nedeniyle öğretmenlerin 1 ve 2 Eylül'de idari izinli olacağını ifade etti. Öğretmenlerin 5 Eylül'de okula geleceğini, 12 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılının başlayacağını duyurdu.

"TEMİZLİK VE GÜVENLİKLE İLGİLİ İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAĞIZ"

Okullarda temizlik ve güvenlik görevlisi alımıyla ilgili konuşan Bakan Özer, şöyle konuştu:

Velilerimizin özellikle kayıtlarda bağış gibi sizleri de rahatsız eden süreçlerle karşılaşmasını istemiyoruz. Velilerimiz eğer isterse okullara, okul aile birliklerine bağış yapabilirler ama bağışla okul kayıtları arasında hiçbir pozitif korelasyon yok. Zorunluluk ilişkisi yok çünkü bizim Bakanlık olarak tüm okullarımızın ihtiyacını karşılayabilecek gücümüz de var, bütçemiz de var. Sadece bununla yetinmeyeceğiz.

Aynı zamanda, inşallah, temizlik ve güvenlikle ilgili okullarımızın ihtiyacını karşılamakla ilgili de yakında tüm okullarımıza, tüm illerimize sürprizimizi açıklayacağız. Yani Bakanlık olarak istediğimiz şey, sizlerle birlikte sürekli istişare hâlinde yol yürüyerek sizlerin her türlü talebini karşılayabilecek her türlü gücümüz var. İnşallah, bundan sonra okul temelli bir şekilde süreçlerimizi yöneteceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading