Yandex Metrica

Kurban Bayramı ikramiyesi belli oldu: Rakamlar netleşti! 28 Haziran'dan önce hesaplarda olacak

Kurban Bayramı ikramiyesi belli oldu: Rakamlar netleşti! 28 Haziran'dan önce hesaplarda olacak

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Milyonlarca emekli bayram ikramiyesi için gün sayıyor. Seçimlerden önce 2 bin TL olacağı söylendiği bayram ikramiyesinde net rakamın ne olacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Seçimlerden önce, bin TL olan bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye yükseleceği açıklanmıştı. Ara dönem bin 100 TL uygulanan bayram ikramiyesi yüzde 82 artışla 2 bin TL seviyesine çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyesi ile alakalı yaptığı açıklamada; 'Bu rakamı daha da yukarı çıkarmanın hesapları içindeyiz' ifadesini kullanmıştı.

İslam Memiş açıkladı: Gram altında alım fırsatı bitti! Yön yukarı... İslam Memiş açıkladı: Gram altında alım fırsatı bitti! Yön yukarı... Haberi Görüntüle

3 BİN TL SEVİYESİNE ÇIKMASI BEKLENİYOR

Sabah'ın haberine göre; emekli maaşları ve bayram ikramiyesi 28 Haziran Kurban Bayramı öncesi hesaplara aktarılmış olacak. Mart ayında emeklilik başvurusu yapmış ancak henüz işlemleri tamamlanmamış olan EYT'liler Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesi için hak sahibi olduklarından bu ödemeleri maaşları bağlandıktan sonra hesaplarında görecekler.

Emekli ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesi 2 bin 500 - 3 bin TL bandına yükselmesi bekleniyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading