Yandex Metrica

Gram altın 3000 TL'ye yükseliyor! Uzmanlar duyurdu: O tarih alım fırsatı...

Gram altın 3000 TL'ye yükseliyor! Uzmanlar duyurdu: O tarih alım fırsatı...

2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran altın olmuştu. 2024 yılında da altın yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Uzman isimler tek tek altın hakkındaki fiyat tahminlerini açıklarken, altın fiyatlarının hızlıca 3000 TL'ye doğru gitmesi gözlerden kaçmadı. Altın uzmanları altın için tarih verdi. Altın için o alım tarihini kaçırmayın... İşte detaylar...

Ekonomi

24.04.2024, 23:30

Altın fiyatları, yatırımcıların gündeminde büyük bir yer kaplamaya devam ediyor. Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Gram altın 2 bin 200 TL seviyesini geride bıraktı. Altın uzmanları ise altındaki bu hızlı yükselişte alım tarihlerini açıkladı.

Dün ons altın fiyatındaki azalışa paralel olarak değer kaybeden gram altın, günü 2 bin 417 TL'den tamamladı. Uzmanlar, ABD'de enflasyon beklentileri aşmasına karşın FED faiz indirimlerine Haziran ayında başlayabileceğine ilişkin beklentilerinin değişiklik göstermesinden dolayı ons altın fiyatlarında yükseliş meydana geldiğini belirtti.

Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir sabah kalktığında... Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir... Haberi Görüntüle

''HAZİRAN AYINDA 2700 TL OLACAK''

Altın Uzmanı İslam Memiş, ''Gram altın TL fiyatı dün serbest piyasalarda 2500 TL seviyesine kadar yükseldi. Ne yapılmalı? Dikkat edilmeli. Çünkü gram altın fiyatı agresif yükseldiği için düşüşleri de bi o kadar sert olabilir. Bir gün içinde 100 TL yükselmesi sağlıksız.Ons ve dolardan destek aldı ama sağlıksız. O yüzden kar satışlarına karşı dikkat etmek lazım. Takip edeceğimiz bant aralığı 2170-2270 lira. Yıl içerisinde Hazirana kadar 2500-2700 lirayı yılın son çeyreğinde 3000 lira seviyesini takip edeceğiz.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading