Yandex Metrica

BİM enflasyona resmen savaş açtı! Bu ürünlerde rekor indirim yapıldı: Yarından itibaren geçerli olacak

BİM enflasyona resmen savaş açtı! Bu ürünlerde rekor indirim yapıldı: Yarından itibaren geçerli olacak

Vatandaşların en sık tercih ettiği zincir marketlerden biri olan BİM, tıpkı A101 ve ŞOK gibi bu haftaki indirimli ürünler listesini yayınladı. Söz konusu listedeki indirimler 11 Kasım tarihine kadar geçerli olacak ve tüketicileri bekleyecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

A101, ŞOK ve Migros ile birlikte vatandaşın sürekli gittiği zincir marketlerden biri olan ve fiyat listesi yakından takip edilen BİM, 8 Kasım'da başlayan ve 11 Kasım'a kadar devam etmesi planlanan yeni indirimli ürünler listesini duyurdu. Bu haftadaki listede, elektronik eşyanın yanında bazı mutfak ürünlerinde de indirimler göze çarptı.

Enflasyonun yüksek seyrettiği bu dönemde vatandaşa ucuza ürün ulaştıran BİM, indirimli ürünler listesiyle müşteri portföyünü genişletmeye çalışırken tüketici de indirimli ürünleri takip ederek bütçesini hafifletmek istiyor. 

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Haberi Görüntüle

İŞTE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

BİM'in bu haftaki aktüel ürünlerinde, akıllı telefon, Android TV, Robot Süpürge, el feneri, ısı yönlendirici, mause, sarj kablosu gibi teknolojik cihazlar da bulunuyor. 

Katlanabilir bisiklet ve scooter da BİM'de bu hafta göze çarpan ürünler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading