Yandex Metrica

Sitede Ara

Türklerin TV kanalını kapattılar! Ermeni lobisi ile FETÖ boş durmuyor

Türklerin TV kanalını kapattılar! Ermeni lobisi ile FETÖ boş durmuyor

Amerika'daki Türk toplumuna internet üzerinden hitap eden TASC TV, Youtube platformunda erişime kapatılmak isteniyor. Youtube, Ermeni lobisi ve FETÖ'cülerin yoğun baskıları sonucu kanala yeni içerik yüklenmesine izin vermiyor.

Dünya

23.02.2024, 05:14

Sözde 'özgürlükler' ülkesi Amerika Birleşik Devletleri, Türklere yönelik bir yasağa daha imza attı. Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi TASC'a bağlı yayın yapan TV kanalı, Youtube platformunda bir sebep gösterilmeksizin susturuldu. 

Amerika'daki Türk toplumuna internet üzerinden yayın yapan TASC TV'ye erişime kısıtlama getirildi. TASC TV Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Doğan, karşı karşıya kaldıkları sansürün 1915 sözde Ermeni soykırımı ve Ermenilerin Hocalı katliamına yönelik yayınları nedeniyle gerçekleştiğini dile getirdi. 

Kanalın Youtube platformunda yeni içeriklere kapatıldığını belirten Doğan, "Daha önce de benzeri müdahaleler yapılmıştı, bunların arkasında örgütlü bir şekilde ABD'deki Ermeni lobisi ve FETÖ unsurlarının olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu. 

Kanalı yeniden yayına sokmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Doğan, "Basın ve ifade özgürlüğü ile her fırsatta övünen Amerika’da TASC TV’ye yapılan bu engelleme gerçekten kabul edilemez. Biz her şeye rağmen her fırsatta tarihi gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Youtube platformundaki kanal 20 Şubat 2021 tarihinde özel bir programla yayın hayatına başlamış, Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Türkiye ve ABD'den pek çok siyasetçi kutlama mesajı göndermişti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading