Yandex Metrica

Netanyahu gücünü kaybetti: İsrail ordusunda arka arkaya üst düzey 2 istifa!

Netanyahu gücünü kaybetti: İsrail ordusunda arka arkaya üst düzey 2 istifa!

Netanyahu hükümeti gücünü kaybetmeye devam ediyor. İşgal altında olan Batı Şeria, Doğu Kudüs ve başkent Tel Aviv'den sorumlu Komutan Yehuda Fox, istifa kararını duyurdu. Bu istifa İsrail ordusunun içerisinde bir haftada gerçekleşen ikinci istifa olarak açıklandı.  

Dünya

21.05.2024, 16:21

İşgalci ordunun Orta Bölge Komutanı Yehuda Fox, gelecek Ağustos ayında istifa edeceğini duyurdu. İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre Yehuda Fox, önümüzdeki Ağustos ayından geçerli olmak üzere görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

Fox, istifa etme kararını Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'ye bildirdi. İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre Fox'un 3 yıldır komutanlık görevini üstlendiği açıklanırken neden istifa ettiğine dair herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

Yunanistan'da sokağa çıkma yasağı! Santorini karantina altına alındı: Kelimenin tam anlamıyla kaos var Yunanistan'da sokağa çıkma yasağı! Santorini karantina altına alındı: Kelimenin tam... Haberi Görüntüle

ARKA ARKAYA 2 İSTİFA

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail Askeri İstihbarat Şefi Tümgeneral Aharon Haliva'nın da istifa dilekçesini Genelkurmay Başkanı Halevi'ye ilettiği, bir kaç hafta içerisinde görevine devam etmeyeceği açıklanmıştı.

Haliva'nın mektubunda, ''Komutam altındaki istihbarat birimi misyonunu yerine getiremedi. Savaşın acısını sonsuza kadar taşıyacağım. Artık sorumluluğu kabul edip görevimi sonlandırmak istiyorum'' ifadeleri yer alıyordu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading