Yandex Metrica

Kassam yine Apache tipi helikopter vurdu: İşgalci askerlerden ölen ve yaralananlar var

Kassam yine Apache tipi helikopter vurdu: İşgalci askerlerden ölen ve yaralananlar var

Filistinli direniş örgütleri, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı mücadelesini sürdürüyor. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, İsrail askeri araçlarını vurdu.

Dünya

21.05.2024, 17:07

İşgalci İsrail ordusunun Gazze'deki ölümcül saldırıları devam ediyor. Bu saldırılara karşı mücadele eden Filistinli direniş örgütleri, İsrail'e ait çok sayıda askeri aracı hedef aldı ve zarar verdi. Kassam Tugayları, Kudüs Seriyyeleri ile Cibaliya Mülteci Kampında ortak bir saldırı düzenledi. Yapılan açıklamada bu saldırıda Merkava tipi 2 tankın tanksavar füze ve mermileriyle vurulduğunu duyuran Kasam Tugayları, ayrıca Cibaliya'nın doğusunda bir Apache tipi bir helikopterin SAM-7 füzesiyle hedef alındığı ve bir İsrail askerinin de keskin nişancılar tarafından vurulduğu belirtildi.

Sonuçları ağır olur: Türkiye Bafel Talabani'ye yönelik baskıyı artırıyor: PKK ile iş birliğini kes Sonuçları ağır olur: Türkiye Bafel Talabani'ye yönelik baskıyı artırıyor: PKK... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kudüs Seriyyeleri ise Cibaliya'da Imad Akl Camisi yakınlarında İsrail askerleriyle çatıştı. Çatışmada çok sayıda İsrail askerinin öldüğü ve yaralandığı ifade edildi. Refah'ta ise İsrail askerlerine havan topları ve patlayıcılığı yüksek bombalarla saldırı düzenlendi. Bu saldırıda da ölen ve yaralanan İsrail askerleri oduğu açıklandı.

Habere Tepki Ver

8

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading