Yandex Metrica

Sitede Ara

Hollanda'dan Rusya'ya casusluk suçlaması! 17 diplomat sınır dışı edildi

Hollanda'dan Rusya'ya casusluk suçlaması! 17 diplomat sınır dışı edildi

Hollanda, casusluk yaptıkları iddiası ile 17 Rus diplomatı sınır dışı ettiğini duyurdu. Sınır dışı edilen diplomatların istihbarat görevlisi oldukları belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 19:03

Hollanda Dışişleri Bakanı Wopke Hoekstra, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, casusluk suçlaması ile 17 Rus diplomatı sınır dışı ettiklerini bildirdi. 

Hoekstra açıklamasında, "Hollanda, diplomat olarak görev yapan Hollanda'daki Rus temsilciliklerine bağlı 17 Rus istihbarat görevlisini sınır dışı etti." ifadelerine yer verdi. 

Soykırım ortağı ABD, Netanyahu'dan Refah'a saldırı için söz aldı: 'İsrail bize güvence verdi' Soykırım ortağı ABD, Netanyahu'dan Refah'a saldırı için söz aldı: 'İsrail... Haberi Görüntüle

'BİZİM İÇİN TEHLİKE ARZ EDİYORLAR'

Hollanda Güvenlik ve İstihbarat Dairesinin ve Hollanda Askeri İstihbarat ve Güvenlik Servisinden elde edilen bilgiler ışığında bu kararın alındığını bildiren Hoekstra, "Bu istihbarat görevlileri ülkenin güvenliği için bir tehdittir. Bu adım, benzer düşünen diğer ülkelerle koordineli olarak atıldı. Bu, ulusal güvenlik bağlamında alınmış bir önlemdir." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading