Yandex Metrica

ABD 6 aşıya izin verdi! Aşı listesinde Türkiye de var

ABD 6 aşıya izin verdi! Aşı listesinde Türkiye de var

ABD, WHO’nun izin verdiği Biontech, Moderna, Johnson and Johnson, AstraZeneca, Sinopharm ve Sinovac aşılarını yaptıranların ülkeye seyahat edebileceğini bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 18:05

ABD, yurt dışından ülkeye seyahat edecek olanlar için kriterleri güncelledi.

Yunan vahşeti şimdi tüm dünyanın dilinde: 565 sivili dakikalar içinde öldürdüler Yunan vahşeti şimdi tüm dünyanın dilinde: 565 sivili dakikalar içinde... Haberi Görüntüle

6 AŞIYA İZİN VERİLDİ

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) tarafından yapılan açıklamaya göre, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından "acil kullanım izni alan" Biontech, Moderna, Johnson and Johnson, AstraZeneca, Sinopharm ve Sinovac aşılarını yaptıranlar ülkeye girebilecek. Böylece bu aşılardan herhangi birini olan kişilerin ABD’ye girmesinin önü açıldı.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

LİSTEDE TÜRKİYE DE VAR

ABD daha önce yalnızca Gıda ve İlaç Dairesi’nin (FDA) onayladığı aşıları yaptırmış kişileri ülkeye kabul ediyordu. Türkiye'de de Biontech ve Sinovac aşıları kullanılıyor. Böylece Türkiye'de kullanılanlar da listefde yer almış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading