Yandex Metrica

Beyoğlu'nda bir bakkal dünyaca ünlü grubu küfürler ederek kovdu!

İstanbul'da konser veren dünyaca ünlü grup Arctic Monkeys, konserin ardından Beyoğlu'nda bir mekana geçti. Grup, mekanın önündeki bakkalın önünde alkol alınca ortalık karıştı. Bu harekete öfkelenen bakkal, ünlü grubun üyelerine İngilizce küfürler ederek karşılık verdi. Öyle ki sinirli bakkal, şişeleri fırlatarak Arctic Monkeys'i kovdu. Yaşanılan bu olay üzerine oldukça öfkelendiği görülen esnafa, o kişilerin dünyaca ünlü star oldukları hatırlatıldı. Bakkal ise "Fark etmez" yanıtıyla sosyal medyada viral oldu.

Multimedya

14.03.2024, 12:51

İstanbul'da konser veren dünyaca ünlü grup Arctic Monkeys, konserin ardından Beyoğlu'nda bir mekana geçti. Grup, mekanın önündeki bakkalın önünde alkol alınca ortalık karıştı. Bu harekete öfkelenen bakkal, ünlü grubun üyelerine İngilizce küfürler ederek karşılık verdi. Öyle ki sinirli bakkal, şişeleri fırlatarak Arctic Monkeys'i kovdu.

Yaşanılan bu olay üzerine oldukça öfkelendiği görülen esnafa, o kişilerin dünyaca ünlü star oldukları hatırlatıldı. Bakkal ise "Fark etmez" yanıtıyla sosyal medyada viral oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading