Yandex Metrica

Bakanlık'tan İstanbul'u anlatan tanıtım filmi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, resmi Twitter hesabında, Türkiye Turizm ve Tanıtım Geliştirme Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul isimli tanıtım filmini paylaştı. Bir dakikalık filmde İstanbul'un tarihi alanlarından bazı kareler yer alıyor. Çekimleri 10 gün süren filmin prodüksiyonu 2 aylık sürede tamamlandı. Film için 60 saati geçen drone çekimi yapıldı ve prodüksiyonda 90 kişilik ekip görev aldı. 100'ün üzerinde oyuncu yer aldı. Film, sokaklar, Dolmabahçe Sarayı, İstanbul Arkeoloji Müzesi, Küçüksu Kasrı, Topkapı Sarayı gibi müze ve ören yerleri dahil olmak üzere 30 ayrı mekanda çekildi.

Multimedya

23.01.2024, 22:47

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, resmi Twitter hesabında, Türkiye Turizm ve Tanıtım Geliştirme Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul isimli tanıtım filmini paylaştı. Bir dakikalık filmde İstanbul'un tarihi alanlarından bazı kareler yer alıyor.

Çekimleri 10 gün süren filmin prodüksiyonu 2 aylık sürede tamamlandı. Film için 60 saati geçen drone çekimi yapıldı ve prodüksiyonda 90 kişilik ekip görev aldı. 100'ün üzerinde oyuncu yer aldı.

Film, sokaklar, Dolmabahçe Sarayı, İstanbul Arkeoloji Müzesi, Küçüksu Kasrı, Topkapı Sarayı gibi müze ve ören yerleri dahil olmak üzere 30 ayrı mekanda çekildi.

Erdoğan hediyeyi görünce başladı anlatmaya: Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’ Erdoğan hediyeyi görünce başladı anlatmaya: Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading