Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu ile esnafın samimi anları: 'Tost yer misiniz müdürüm?'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Üsküdar'a gerçekleştirdiği ziyarette samimi davranışlarıyla vatandaşların hoşgörüsünü kazandı. Esnaftan biri, ''Bakan bizim odaya geldiği zaman senli benli bir muhabbete geldik. Öyle bir samiyet'' derken, diğer esnaf ise, ''Vallahi şu an yüreğim ağzımdan çıkacak gibi oldum. Hala 'müdürüm' diyorum yani'' dedi. Bakan Karaismailoğlu ise esnafın bu sözlerine, ''Bütün minibüsçü, taksici, otobüsçü, esnaf bizim arkadaşımız. Onları aslında ben çalışma arkadaşı olarak görüyorum. Çünkü, sonucunda hepsi vatandaşa, İstanbulluya hizmet etmek için çalışıyor. Hem ekmeğimizi buradan kazanıyoruz hem de vatandaşımızı memnun ediyoruz.'' sözleriyle cevap verdi. Bakanın tevazusu karşısında mest olan vatandaş, büfe önündeki Karaismailoğlu'na ''Tost yer misiniz müdürüm?'' şeklinde verdiği cevapla ise sosyal medyada gündem oldu.
 

Multimedya

23.01.2024, 22:59

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Üsküdar'a gerçekleştirdiği ziyarette samimi davranışlarıyla vatandaşların hoşgörüsünü kazandı. Esnaftan biri, ''Bakan bizim odaya geldiği zaman senli benli bir muhabbete geldik. Öyle bir samiyet'' derken, diğer esnaf ise, ''Vallahi şu an yüreğim ağzımdan çıkacak gibi oldum. Hala 'müdürüm' diyorum yani'' dedi.

Bakan Karaismailoğlu ise esnafın bu sözlerine, ''Bütün minibüsçü, taksici, otobüsçü, esnaf bizim arkadaşımız. Onları aslında ben çalışma arkadaşı olarak görüyorum. Çünkü, sonucunda hepsi vatandaşa, İstanbulluya hizmet etmek için çalışıyor. Hem ekmeğimizi buradan kazanıyoruz hem de vatandaşımızı memnun ediyoruz.'' sözleriyle cevap verdi.

Bakanın tevazusu karşısında mest olan vatandaş, büfe önündeki Karaismailoğlu'na ''Tost yer misiniz müdürüm?'' şeklinde verdiği cevapla ise sosyal medyada gündem oldu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading