Yandex Metrica

ASELSAN örgütlü iftiraya anlamlı bir kliple cevap verdi

Türk savunma sanayiinin kilit taşı kurumlarından ASELSAN, bir kesim tarafından ortaya atılan 'satılma' iddialarına hazırladığı kliple cevap verdi.  Yüzde 75'i Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı'na ait olan ve yüzde 25'i de halka açık şekilde Borsa İstanbul'da işlem gören şirket, dünyanın en büyük savunma firmaları arasında bulunuyor.  Yayınladığı klipte kritik dönemlerde Türkiye'ye ABD tarafından uygulanan ambargoları hatırlatan ASELSAN, Kıbrıs Harekâtı ile birlikte kurulduğuna (1974) atıf yaparak, aradan geçen zaman süresince imza attığı pek çok parlak başarıya yer verdi.  Klip şu dikkat çekici ifadelerle noktalandı: "Yapamazsın, başaramazsın dediler, aldırmadık. Gücümüze inandık. Başardık. Biz yaparız. Çünkü Biz ASELSAN'ız! Burası Türkiye... Daha yeni başladık..."

Multimedya

23.01.2024, 22:52

Türk savunma sanayiinin kilit taşı kurumlarından ASELSAN, bir kesim tarafından ortaya atılan 'satılma' iddialarına hazırladığı kliple cevap verdi. 

Yüzde 75'i Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı'na ait olan ve yüzde 25'i de halka açık şekilde Borsa İstanbul'da işlem gören şirket, dünyanın en büyük savunma firmaları arasında bulunuyor. 

Yayınladığı klipte kritik dönemlerde Türkiye'ye ABD tarafından uygulanan ambargoları hatırlatan ASELSAN, Kıbrıs Harekâtı ile birlikte kurulduğuna (1974) atıf yaparak, aradan geçen zaman süresince imza attığı pek çok parlak başarıya yer verdi. 

Klip şu dikkat çekici ifadelerle noktalandı: "Yapamazsın, başaramazsın dediler, aldırmadık. Gücümüze inandık. Başardık. Biz yaparız. Çünkü Biz ASELSAN'ız! Burası Türkiye... Daha yeni başladık..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading