Yandex Metrica

Van'da ekmek fırınında skandal görüntüler!

Van'ın Erciş'e bağlı Kocapınar Mahallesi'nde bulunan bir ekmek fırınında kaydedilen görüntülerde, birkaç kişinin ekmek hamurunu tekmelediği ve tavana fırlattığı hareketler büyük tepki çekti. Hijyen kurallarının yok sayıldığı görüntüler, kısa sürede infial yarattı. Sosyal medya kullanıcıları sorumlu bakanlığın bir an önce harekete geçmesini beklerken çalışanların insannların sağlığını tehdit etmeye haklarının olmadığı ifade edildi.

"Şimdi bu hamuru ekmek yapıp millete satacak"

Videoyu çeken kişinin bir ara "Şimdi bu hamuru ekmek yapıp millete satacak" dediği duyuluyor.

İş yeri mühürlendi

Sosyal medyada paylaşılan görüntünün ardından 31 bin 687 lira ceza kesilen işyeri mühürlendi. Olayla ilgili savcılık da soruşturma başlattı. Öte yandan görüntülerin geçtiğimiz Ramazan ayında çekildiği öğrenildi.

Multimedya

23.01.2024, 22:47

Van'ın Erciş'e bağlı Kocapınar Mahallesi'nde bulunan bir ekmek fırınında kaydedilen görüntülerde, birkaç kişinin ekmek hamurunu tekmelediği ve tavana fırlattığı hareketler büyük tepki çekti.

Hijyen kurallarının yok sayıldığı görüntüler, kısa sürede infial yarattı. Sosyal medya kullanıcıları sorumlu bakanlığın bir an önce harekete geçmesini beklerken çalışanların insannların sağlığını tehdit etmeye haklarının olmadığı ifade edildi.

Evden kaçan pitbull dehşet saçtı Evden kaçan pitbull dehşet saçtı Haberi Görüntüle

"Şimdi bu hamuru ekmek yapıp millete satacak"

Videoyu çeken kişinin bir ara "Şimdi bu hamuru ekmek yapıp millete satacak" dediği duyuluyor.

İstanbul trafiğinde şok görüntüler İstanbul trafiğinde şok görüntüler Haberi Görüntüle

İş yeri mühürlendi

Sosyal medyada paylaşılan görüntünün ardından 31 bin 687 lira ceza kesilen işyeri mühürlendi. Olayla ilgili savcılık da soruşturma başlattı.

Öte yandan görüntülerin geçtiğimiz Ramazan ayında çekildiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading