Yandex Metrica
SON DAKİKA
GTA 6 görüntüleri oyun sektörünü hareketlendirdi

GTA 6 görüntüleri oyun sektörünü hareketlendirdi

2024 ya da 2025'te çıkması beklenen fenomen oyun GTA 6'nın oynanış görüntüleri sızdırıldı.

Teknoloji

23.01.2024, 17:39

Tüm zamanların en sevilen oyun serisi olarak kabul edilen Grand Theft Auto, son olarak serinin beşinci oyunuyla karşımıza çıkmıştı. Çıkardığı her oyun ile ciddi gişe başarısı elde eden oyun geliştiricisi Rockstar Games, GTA V ile dünya oyun sektörüne damgasını vurmuştu. Oynanışı, hikayesi ve sunduğu oyun içi özgürlük ile bilgisayar oyuncularının kıymetlisi olan yapım, özellikle online modu ile birlikte sektörde fırtınalar estirmişti.

Oyunun fanatikleri hala GTA V oynamaya devam ederken, serinin 6. oyunu için geri sayım başladı. 2024 ya da 2025 yılında çıkması beklenen oyunun ekran görüntüleri sızdırıldı.

Daha şimdiden dünyanın en çok merak edilen oyunu olan GTA 6, bugüne kadar pek çok sızıntıya konu olsa da bu bilgilerin tamamı asılsız iddialardı. Bu nedenle serinin hayranları ortaya çıkan bilgilere oldukça şüpheli yaklaşıyor. Yine de yaklaşan çıkış tarihini ve oyunun gerçekten de geliştirme sürecinde olduğunu düşünürsek, bu tarihten sonraki sızıntıların doğruluk payının daha yüksek olduğunu söylemek mümkün.

GTA 6'ya dair son sızıntı “anonim” bir hesaptan değil, doğrudan bir GTA RP oyuncusundan geldi. Popüler oyuncu r/Robultz, görüntülerin oyun dünyasındaki kıdemli bir isimden geldiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading