Yandex Metrica

Apple'ın Bağdat Caddesi'ndeki mağazası nerede açılacak?

Apple'ın Bağdat Caddesi'ndeki mağazası nerede açılacak?

ABD merkezli teknoloji devi Apple' Türkiye'deki üçüncü mağazası Bağdat Caddesi'nin neresinde açılacak? Avrupa'nın en büyük Apple mağazası olacak.

Teknoloji

23.01.2024, 18:06

Zorlu Center ve Akasya AVM'deki şubelerinin ardından Apple Store mağazasının üçüncüsü için kolları sıvayan Apple, hazırlıklara başladı. Bağdat Caddesi'nde açılması plananlanan mağaza Avrupa'nı en büyüğü olacak. Peki, Apple, üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi'nin neresinde açılacak?

apple mağaza

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

APPLE'IN MAĞAZASI NEREDE OLACAK?

Apple, internet sitesinden yapılan açıklamada Bağdat Caddesi'nde yeni bir mağaza açacağını resmen duyurdu. Açıklamada, "İstanbul'un kalbi Bağdat Caddesi'nde çok yakında yeni bir mağaza açıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

apple afişi

Apple söz konusu açıklamasında "Her konuda size yardımcı olacak uzmanlarla buluşacağınız, yeni bilgilerle becerilerinizi geliştireceğiniz, bahçesinde vakit geçirirken ilham alacağınız ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bu üçüncü mağazamızda sizinle ve büyük küçük, uçuk kaçık tüm fikirlerinizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

APPLE BAĞDAT CADDESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Apple Bağdat Caddesi'nin tam olarak hangi tarihte açılacağı paylaşılmasa da marka duyurusunda sadece "yakında sizinle" ifadesine yer veriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading