Yandex Metrica

Zlatan İbrahimoviç'ten tarihi rekor! Seria'dan sonra bir de...

Zlatan İbrahimoviç'ten tarihi rekor! Seria'dan sonra bir de...

41 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, Belçika karşısında oynayarak Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde forma giyen en yaşlı futbolcu oldu.

Spor

23.01.2024, 20:37

İsveçli dünyaca yıldız oyuncu Zlatan İbrahimoviç, ülkesinin dün akşam oynadığı EURO 2024 Elemeleri'nde yeni bir rekor kırdı.Dün akşam oynanan Belçika maçı karşısında 72. dakikada oyuna giren İsveçli forvet yıldız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynayan en yaşlı oyuncu ünvanını aldı.

Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! "Neymar Türkiye'nin en büyüğüne geliyor" Haberi Görüntüle

SERİA'DA DA REKOR KIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde İtalya Seria Ligi'nde gol atan en yaşlı futbolcu unvanını ele geçiren Zlatan, dün akşam da bir rekoru tazeledi.

İstanbulspor küme  düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk takımı oldu İstanbulspor küme düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk... Haberi Görüntüle

ÖNCEKİ REKOR ZOFF'A AİT

Daha önceki rekor ise İtalya'nın efsane file bekçilerinden Dino Zoff'a aitti. Zlatan Ibrahimovic 41 yaş 5 ayla rekoru elde ederken Dino Zoff ise son olarak 41 yaş 3 aylıkken bu ünvanı elde etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading