Yandex Metrica

Zelenski'den Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken çıkış!

Zelenski'den Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken çıkış!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu’nda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile eşleşti. Ukrayna devlet başkanı Volodimir Zelenski, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçını Wembley’de oynatmak için İngiltere ile temasa geçti.

Spor

23.01.2024, 19:25

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu’nda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile eşleşti. Sarı-lacivertli ekip, ilk karşılaşmayı deplasmanda oynayacak.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

İLK MAÇ POLONYA'DA

Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle müsabakanın ilk ayağı Polonya'da oynanacak. Şampiyonlar Ligi 2’nci eleme turunda ilk maçlar, 19-20 Temmuz; rövanş karşılaşmaları ise 26-27 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

''BAYRAĞIMIZ İÇİN SAVAŞACAĞIZ''

Ukrayna devlet başkanı Volodimir Zelenski, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçını Wembley’de oynatmak için İngiltere ile temasa geçti. Zelenski, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Futbol bilen bilmeyen Dinamo’yu tutan tutmayan herkesi maça bekliyoruz. Bayrağımızı Şampiyonlar Ligi’nde dalgalandırmak için savaşacağız'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading