Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yusuf Yazıcı'nın menajerinden Galatasaray açıklaması! Fatih Terim Trabzonspor'u aradı mı?

Yusuf Yazıcı'nın menajerinden Galatasaray açıklaması! Fatih Terim Trabzonspor'u aradı mı?

son dakika haberleri... İsmi Galatasaray ile anılan Yusuf Yazıcı'nın menajeri olan Adem Cebeci transfer süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:34

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Galatasaray, devre arasında Yusuf Yazıcı'yı kiralamak için görüşmelere başladı.

Oyuncunun menajeri olan Adem Cebeci Radyospor'a yaptığı açıklamalarda transferin gidişatı yönünde itiraflarda bulundu.

Yusuf'un Fatih Terim'i çok sevdiğini belirten Cebeci, "Fatih Hoca, milli takımda Yusuf'a ilk 10 numara veren kişi. Hocanın Yusuf ile alakalı düşüncelerini biliyorum. Kendisini çok seviyor ve ilgi duyuyor. Yusuf'un Fatih Hoca'ya çok büyük saygısı var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Muslera nikah tazeliyor! İşte sözleşme detayları... Haberi Görüntüle

ADEM CEBECİ: TRABZONSPOR KABUL ETMELİ

Lille takımına transfer olduğu dönemde Yusuf'un geri dönüş hakkının Trabzonspor'da olduğunu belirten Adem Cebeci, "Trabzonspor, Yusuf'u satarken bir madde koydu. Olası bir Türkiye'ye geri dönüşte, ilk hak Trabzonspor'un.Trabzonspor'un izni olmadan biz de kimseyle anlaşmayız.Yusuf'un önceliği Avrupa'da devam etmek. Lille Başkanı, Yusuf'un %100 oynayabileceği bir kulüp varsa, oraya sadece kiralık göndermeye sıcak baktıklarını söyledi." dedi.

Avrupa'dan da tekliflerin olduğunu söyleyen Cebeci, " Tüm teklifleri en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz ki olası gidebileceği kulübe başta Lille Kulübü onay vermesi gerekir. İngiltere İtalya ve İspanya ve Almanya’dan da birçok temas kuran takımlar var." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading