Yandex Metrica

Yunus Akgün Serie A yolcusu! Rekor bonservise transfer oluyor

Yunus Akgün Serie A yolcusu! Rekor bonservise transfer oluyor

Son dakika haberleri... Sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'a İtalya'dan teklif yağıyor. Galatasaray'ın Yunus için istediği rakam ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 19:19

Galatasaray'da Yunus Akgün'e teklif yağıyor.

Son 2 sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren ve ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki yıldız, İtalya'ya gidebilir.

A Milli Takım kadrosunda da bulunan Yunus, yeni sezonda Galatasaray'da devam etmek istediğini bildirse de Fiorentina ve Sassuolo'nun devrede olduğu öğrenildi.

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

MONTELLA YUNUS AKGÜN'E KEFİL OLDU

İtalya futbolunun efsane isimlerinden olan ve bu sezon Adana Demirspor'da Yunus Akgün'ün hocalığını yapan Vincenzo Montella, milli oyuncu için Serie A ekiplerine olumlu rapor verdi.

Yunus'un çok yetenekli bir isim olduğunu söyleyen Montella, bu sezon 9 gol atıp, 17 asist yapan genç yıldızın mutlaka Avrupa'nın büyük liglerinde oynayacak kaliteye sahip olduğunu bildirdi.

Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Yunus için Galatasaray'ın en az  10 milyon Euro gelir beklediği konuşuluyor.

Galatasaray altyapısından çıkan Yunus, Sarı-kırmızılı forma altında 2 Süper Lig olmak üzere Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading