Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yunus Akgün kararını açıkladı! Galatasaray taraftarı şaştı kaldı

Yunus Akgün kararını açıkladı! Galatasaray taraftarı şaştı kaldı

Son dakikalara haberleri... Galatasaray'ın Adana Demirspor'a kiraladığı Yunus Akgün, bu sezon ortaya koyduğu performansla parmak ısırttı. Sarı-kırmızılı ekibe dönmesi beklenen Yunus, kafalarda soru işareti yarattı.

Spor

23.01.2024, 19:10

Süper Lig'in 34.haftasında Adana Demirspor, evinde lider Trabzonspor'u konuk edecek.

Zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Yunus Akgün, “Geçen maç taraftarımızı ve başkanımız üzdük. Aslında iyi hazırlanmıştık maça. Ancak bunu sahaya yansıtamadık. Kasımpaşa son haftalarda formda bir takım. Hocamız ‘Konsantre olmazsanız bize sıkıntı verebilir’ demişti öyle de oldu. Bu hafta Trabzonspor maçımız var. Bu maçı kazanıp geçen haftaki maçı unutturmak istiyoruz. Takımın genel olarak tek bir hedefi var. O da 5 maçımızı kazanıp Avrupa’ya gitmek. Şuan Trabzonspor şampiyonluğu bekliyor. Bizde o maçı bekliyoruz, hazırlanıyoruz. Çünkü ilk maç Trabzon’da iyi oynamamıza rağmen hak etmediğimiz bir skor almıştık. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'dan sol bek atağı! Yıldız isim için yükleniyor Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN GALATASARAY'A DÖNECEK Mİ?

Sezon sonu Galatasaray ’a gideceğini de belirten Akgün, “Galatasaray’a döneceğim sözleşmem 2024’e kadar orada devam ediyor. Ancak şuanda onu çok düşünmüyorum. Çünkü şuanda tek hedefimiz Adana Demirspor’u Avrupa’ya götürmek. Sezon bitince oturup konuşacağız. Her takımın oyun sistemi farklı. Ben bu oyun sistemiyle Adana Demirspor’a tam uydum. Galatasaray’a gittiğimde oradaki hoca nasıl oynatacak, nasıl uyacağım göreceğiz. Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanmak için sahada olacağız” dedi.

Yunus Akgün'ün açıklamaları Galatasaray'da göreve gelecek yeni teknik direktörün  kendisinin kariyeri açısından önemli olacağına yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading