Yandex Metrica

Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu! Eski Fenerbahçeli ikna etti imza bugün atılıyor

Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu! Eski Fenerbahçeli ikna etti imza bugün atılıyor

Türk futbolunun tecrübeli çalıştırıcısı Yılmaz Vural, TFF 2.Lig takımlarından Sakaryaspor ile el sıkıştı. Yılmaz Vural'ı ikna eden isimlerin başında bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Tuncay Şanlı geliyor.

Spor

23.01.2024, 19:03

Türk futbolunun renkli simalarından Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu. Deneyimli teknik adam daha önce görüştü ve el sıkıştığı Sakaryaspor'a imza atıyor.

Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Haberi Görüntüle

YILMAZ VURAL SAKARYASPOR İLE ANLAŞTI

Teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yolların ayıran TFF 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

TUNCAY ŞANLI İKNA ETTİ

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural, Cumhur Genç ve yöneticilerin yer aldığı görüşmede olumlu sonuç çıktı. Yönetimin anlaşmaya vardığı Yılmaz Vural, bugün imzayı atacak ve deneyimli teknik adamın ikinci Sakaryaspor dönemi resmen başlamış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading